Wassenaar

Hyacintenwandeling Landgoed Duinhorst

Zoals al aangekondigd in de vorige Groenberichten zijn we op woensdag 1 mei welkom op het Landgoed Zuidwijk, Rijksstraatweg 247. Zuidwijk ligt langs de oostelijke Parallelweg, ca. 500 meter voorbij Tuincentrum de Bosrand. U kunt parkeren in de berm voor het landgoed. Voor deelname graag aanmelden bij een van onderstaande bestuursleden.                                                                                                                                                                                                                        Tijdens een oriĆ«nterend bezoek aan Zuidwijk, kwam een probleem naar voren t.a.v. de waterkwaliteit die in de zomer vermindert door de explosieve groei van de krooslaag op het water en het probleem om deze te verwijderen. Hierop heeft ons bestuur aangeboden om onder haar leden de belangstelling te peilen om mee te werken aan een oplossing voor dit probleem in de vorm van adviezen, aanbieding van hulpmiddelen of persoonlijke inzet op een nader af te spreken datum.          Wij zien uw reacties met belangstelling tegemoet.