De magie van tuinieren

Op maandag 12-2 houdt Wim Paul van der Ploeg een lezing over het door hem in oktober 2017 uitgebrachte boek met bovengenoemde titel. Deze lezing laat beelden zien van planten en tuinen in binnen- en buitenland, maar neemt de toeschouwer ook mee in de beleving achter de beelden aan de hand van de vragen: wat zie ik, wat kan ik leren, welk gevoel geeft deze plant of tuin mij en welk gevoel ervaar ik in een andere tuin. Deze benadering gaat dus een stap verder dan alleen het kijken naar plant en tuin. Het boek verandert zogezegd voorgoed je kijk op tuinieren, zo licht de schrijver zijn werk toe en neemt je mee op een inspirerende reis door je tuin en je innerlijke belevingswereld en met praktische aanwijzingen die in het boek vermeld worden kun je je tuin een extra accent geven.

Ter illustratie bijv. het geven van een cijfer tussen de 1 en de 10 aan elke plant in de tuin. Welke plant geef je een 8 of 10 en welke een 5 of 6. En wat zal er in je tuin maar ook in je beleving gebeuren, wanneer de 5 en 6-jes plaats maken voor 8-ten en 9-ens? Wim Paul vertelt u erover.

Mocht u belangstelling hebben voor het boek, het wordt deze avond aangeboden voor € 34,95.

De presentatie wordt gegeven in het Polanencentrum, v. Polanenpark 105-107, en begint om 20.00 uur. Entree: leden gratis, niet leden € 2.00 en uw gratis kopje koffie/thee staat klaar.

Informatie: Ber Hubben, tel. 070 5117660, email: beringe(at)casema.nl en Wim Westgeest,

tel. 06 51005946 en email: wwestgeest8@gmail.com

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien