Natuur van het Saasdal in de Zwitserse Alpen

Op dinsdag 27 maart maken we met Jan Blokland een fotosafari door een van de mooiste stukjes van de Zwitserse Alpen namelijk het beschermd natuurgebied van het Saasdal. Dit dal, omringd door maar liefst 18 toppen van boven de 4000 meter, is met 350 km. bewegwijzerde paden een paradijs voor de wandelaar, mede door de rijke alpenflora. Jan maakte zijn wandelingen  op hoogten van 1500 tot 3500 meter en fotografeerde hier vele zeldzame planten. De inleidende film geeft een beeld van het gebied en de wandelingen en in de PowerPoint presentatie komen planten, fauna en het omgevende hooggebergte spectaculair in beeld. Afgesloten wordt met een korte film over een trip naar Gornergrat.

De lezing wordt gehouden in het Polanencentrum, v. Polanenpark 105, aanvang 20.00 uur

Toegang: leden gratis en niet-leden € 2.= . Ontvangst met een gratis kopje koffie en thee.

Voorafgaand aan de lezing zal van 19.30 uur tot 20,00 uur de Algemene ledenvergadering plaatsvinden. Informatie en aanmelding: zie onderstaande adressen.

Ber Hubben: tel. 070 5117660 en email: beringe(at)casema.nl   Wim Westgeest: tel. 0651005946  en email: wwestgeest8(at)gmail.com

GedoogRood…
BLAUWHILDE